Meer resultaten voor coaching counseling opleiding

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     coaching counseling opleiding
 
Opleiding tot Master Coach.
De opleiding Coach Practitioner bestaat uit een voorjaars en een najaarsmodule start februari en september. Je volgt gedurende een jaar.: 12 collegedagen deels facultatief. 2 inspiratiedagen ter afsluiting van de voorjaars en najaarsmodule. 8 uur supervisie. en je voert minimaal 16 coachingsgesprekken. Najaarsmodule EFFECTIEF COMMUNICEREN. Theorieblok collegedagen: Psychologische hoofdstromen in coaching en counseling. Coaching, counseling en psychotherapie: achtergronden en ontwikkelingen. Psychoanalytische coaching en counseling. Gestaltcoaching en counseling. Cliëntgerichte coaching en counseling. Cognitief-gedragsgerichte coaching en counseling.
Academie voor Counselling en Coaching TOT de Kern, Coaching Training Nederland.
Na de grondige basistraining in het eerste jaar, kun je de weg kiezen die het beste bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit. Voor de landelijk werkende Academie voor Counselling en Coaching ACC begeleidt Henk Jansen, de praktijktraining van de volgende opleidingen.:
Stichting Counselling Nederland Home Stichting Counselling Nederland.
Klassikale opleiding inleiding in counselling. Aanmelden klassikale opleiding inleiding in counselling. Klassikale opleiding het counsellingproces. Aanmelden klassikale opleiding het counsellingproces. Opleiding Basis Counsellor. Aanmelden opleiding Basis Counsellor. Opleiding Counselling Psychologie. Aanmelden opleiding Counselling Psychologie. Opleiding Professioneel Counsellor. Aanmelden opleiding Professioneel Counsellor.
Capabel Hogeschool HBO-opleiding Coaching en counseling in het sociale domein.
De HBO-opleiding Coaching en counseling in het sociale domein maakt deel uit van de HBO Bachelor Toegepaste Psychologie Croho 34507. Tijdens de opleiding leer je kennis, vaardigheden en principes van het coachings en counselingsproces met de kennis en herkenning van psychiatrische ziektebeelden en persoonlijkheidsstoornissen.
TA opleiding Coaching Counseling TA academie.
Over deelname aan het tweede jaar beslis je aan het einde van het eerste jaar. Voor deelname aan de opleiding TA Coaching Counseling is een hbo werk en denkniveau vereist. Studenten dienen daarenboven de introductieleergang in de TA 1-0-1 gevolgd te hebben.
Counseling Coach Senior Practitioner Opleiding Alba-academie.
Home / Coachopleidingen / 2-jarige Opleiding tot Coach Senior Practitioner Counseler. Daar waar het spannend is, moet je zijn. Leer professioneel coachen op het snijvlak van coaching, counseling en therapie. Zet uzelf in als instrument en richt uw interventies op datgene wat voor de cliënt ten diepste relevant is.
Psychologie en Counselling cursussen en opleidingen van NTI.
Tot 12 maanden 9. Na de cursus Coachen kun jij aan de slag als een professioneel coach, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Bekijk het studieprogramma op de site! Vanaf 6890, p/m. Met de opleiding Stress counseling word je professioneel stresscounselor.
Ervaring met Academie voor Counselling en Coaching Carriretijger Forum.
Ik weet het, aardig wat vragen, maar dat zijn wij coaches onderling wel gewend. Ik weet niet veel van de academie voor counseling en coaching. Dus over hun opleiding kan ik niet veel zeggen. Maar ik weet wel dat erkenning en diploma's' niet alles betekenen en dat de waarde daarvan ook beperkt houdbaar is.
Opleiding tot coach of counselor Europees Instituut de Baak.
Opleiding E-coaching Basis. Opleiding E-coaching Integratie. Coachen bij Conflicten I. Coachen bij Conflicten II. Eigen coachpraktijk starten. Coaching on the Job. Incompany of maatwerk opleidingen coaching. Wie zijn wij. 25 jaar Europees Instituut. dé opleider voor coaching en counseling. Opleidingen Open Dag.
Zoek een opleiding PsychoSociaal digitaal.
De RINO onderscheidt zich op het gebied van coaching door haar oriëntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders. Sinds meer dan 10 jaar organiseert de RINO, naast nascholing en opleiding voor professionals in de GGZ ook een breed scala aan nascholings en opleidingsactiviteiten voor coaches, consultants en organisatieadviseurs.
Opleiding tot Coach / Counsellor Level 1 CoachCounsellor Academie Gouda.
In deze opleiding worden studenten opgeleid tot Coach/Counsellor Level 1. Klik hier voor het inschrijfformulier. Het is mogelijk om in 7 maanden het diploma C oach C ounsellor Level 1 te behalen. Je bepaalt zelf je studietempo. In Level 1 volg je een vast programma zie hieronder, waarbij je de communicatie technieken en belangrijkste tools voor een Coach/Counsellor leert. Je kunt tot 3 jaar na de start van één van de Levels het betreffende diploma behalen. De ervaring is dat Coaches vaak, bij vragen van hun clienten, aanlopen tegen stukken die enige verdieping vragen Counselling. De CCA speelt hier goed op in, door de studenten tools aan te bieden waarmee zij snel naar de kern kunnen gaan o.a. de PEL techniek en zij, waar nodig, verdieping kunnen geven in een gesprek, waardoor de cliënt inzichten krijgt. Dit is een verrijking van het vak Coaching.

Contacteer ons