Op zoek naar cursus coaching hbo?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     cursus coaching hbo
 
Cursus Coachen: leer mensen begeleiden en motiveren NTI.
Sommige cliënten zijn op zoek naar een andere invulling van hun dagelijkse leven. Maar ook voor de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis kan coaching oplossing bieden. Met de cursus Coachen van NTI word je in korte tijd opgeleid tot coach.
Post Hbo Leergang Excellent Coachen NOBCO/EMCC.
Ik wil gecoacht worden. Post Hbo Leergang Excellent Coachen. Erkende Practitioner opleiding tot NOBCO gecertificeerde coach. De Post-Hbo Leergang Excellent Coachen is ontwikkeld voor hen die vanuit een christelijk kader opgeleid willen worden tot NOBCO gecertificeerde coach op practitionerniveau. Naast ruime aandacht voor kennis en vaardigheden van het vak coachen wordt er ook veel zorg besteed aan de beroepshouding en de geestelijke vorming van de deelnemer in relatie tot de coachprofessie.
Post-HBO opleiding: Coach met ziel zakelijkheidBlankestijn Partners.
Je volgt vier coachingsgesprekken gericht op de eigen persoonlijke ontwikkeling bij een coach van Blankestijn Partners. Je kunt de leercoaching in tweetallen volgen; hierdoor word je niet alleen zelf gecoacht, maar kijk je ook op coachniveau mee tijdens de coaching van je mede-cursist.
Professioneel coachen Hanze Professionals.
U maakt opnames van uw werkzaamheden als coach. Verder schrijft u een essay over enkele theoretische aspecten van coaching. Leerjournaal, opnames en essay zijn onderdeel van de toetsing van uw bekwaamheden als coach en van uw leerproces. U rondt de opleiding af met een persoonlijke presentatie waarin u uzelf profileert als coach. De opleiding Professioneel Coachen is erkend door NOBCO. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding kunt u zich laten registeren als Erkend Coach. De opleiding heeft onlangs een NOBCO/EMC EQA-accreditatie gekregen op Practitioner niveau. Doelgroep Professionals en leidinggevenden die werken als coach, begeleider, loopbaan of PO-adviseur, docent of supervisor. Instroomniveau Aantoonbaar hbo of universitair werk en denkniveau in combinatie met enkele jaren werkervaring op Hbo-niveau.
Post HBO Coach Opleidingen.
Post HBO Coach. Coaching opleiding Post HBO professioneel opleiding tot Coach. Eerstvolgende stardatum: 25/09/2018. Twee lesdagen per maand op dinsdag. Dinsdag 25/09/2018 1000: 1700: Rotterdam. Dinsdag 09/10/2018 1000: 1700: Rotterdam. Dinsdag 16/10/2018 1000: 1700: Rotterdam. Dinsdag 06/11/2018 1000: 1700: Rotterdam.
Thuisstudie.nl Opleiding Therapie en Coaching.
Bekijk en vergelijk onderstaande Therapie, Mediation en Coaching thuisstudies van de belangrijkste aanbieders van afstandsonderwijs. En schrijf je vandaag nog in voor de cursus of opleiding van jouw keuze. NTI Opleidingen voor Therapie, Mediation en Coaching. Naam Type Duur Prijs. HBO-programma Lifestyle coach. HBO Bachelor Toegepaste psychologie Coaching. HBO Bachelor Toegepaste psychologie Coaching Klassikaal.
Vergelijk 13 Life Coach HBO opleidingen en cursussen Springest.
Extra informatie: Reiskosten zijn afhankelijk van de locatie. Mocht de coaching plaats vinden op eigen kantoor in Den Haag zijn reiskosten niet van toepassing. group Maximaal 1 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 1 90 uren HBO. Personal Life coaching.
Opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding ISBW.
In de opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding leer je het beste uit anderen te halen met behulp van diverse coachingsmodellen en technieken. Je krijgt zicht op jouw eigen rol als coach en leert hoe je een coachgesprek opbouwt, uitvoert en succesvol afrondt.
HBO Coaching Scheidegger Opleidingen.
Merk je in je dagelijks leven dat je een goede gesprekspartner bent voor collegas, familie of vrienden? Wil je bruikbare tools in handen krijgen om als inspirerende coach aan de gang te kunnen en weten hoe je anderen echt in beweging kunt brengen? Dan is de HBO Coaching echt iets voor jou.
Coachopleiding Post-HBO Wagner Group.
Verplicht: 1 Oefendag Coaching. Facultatief: Er zijn regelmatig Oefendagen Coaching en er wordt eenmaal per jaar een dag voor Zelfstandige Praktijkvoering georganiseerd. Type educatie: Post-HBO. Vooropleiding: De opleiding vereist een HBO leer, denk, of ervaringsniveau. Studiebelasting: Er zijn 8 intervisieavonden in groepen van 4-5 deelnemers waarin werkvormen worden geoefend.
Wat is een goede opleiding gericht op coaching? Springest.
Jaaropleiding Coaching van De Academie voor Innovatief Trainen De Academie is op dit moment één van de meest toonaangevende praktijkgerichte opleidingen om het trainers en coachingsvak niet alleen kwalitatief goed te leren, maar ook om te onderzoeken op welk vlak u u als coach wilt gaan ontwikkelen en specialiseren. Er zal met intakes worden gewerkt, die u de kans bieden te checken of de opleidingen echt aansluiten bij uw wens. Dit antwoord is vooral bedoeld om u een stap op weg te helpen bij uw zoektocht. We wensen u veel succes en horen graag of dat gelukt is. Met vriendelijke groet., Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen? Stel ook een vraag. Wat is teamcoaching? De focus in teamcoaching ligt vooral op de manier waarop teamleden met elkaar samenwerken en wat ze hierin te ontwikke. In-company / Maatwerk HBO Opleiderscore: star 92, Mirror Consultancy heeft een gemiddelde beoordeling van 92, uit 1 ervaring.

Contacteer ons