Zoeken naar korte cursus coaching

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     korte cursus coaching
 
Creatieve coaching opleidingen Intence opleidingen. Creatieve coaching opleidingen Intence opleidingen.
In deze opleiding leer je de kunst van transformeren veranderen Je begeleidt mensen naar een groter bewustzijn en helpt hen te openen in liefde. De opleidingen geven je hele concrete tools om jouw cliënten te begeleiden. De coaching opleidingen die momenteel gegeven worden zijn: De korte opleiding creatief coachen.
De weg kwijt in de wereld van coachopleidingen?: Tijdschrift voor Coaching.
Wat is de omvang van de aanbod van theorie, praktijk en reflectie? Wilt u de aangeboden theorie diepgaand behandelen in de cursus of geeft u de voorkeur aan zelfstudie, vooral veel oefening in de praktijk en reflectie op uw eigen handelen? En wilt u een gemengde groep met mensen uit verschillende werkcontexten of zoekt u juist een groep met een vergelijkbare achtergrond die uw werkveld kennen? Leren coachen vergt vooral veel vlieguren maken in de praktijk omdat het rendement van een opleiding daardoor meteen met sprongen toeneemt. Bent u bereid om u zelf te laten coachen en met eigen vraagstukken te komen of geeft u de voorkeur aan het oefenen met acteurs en casuïstiek? Welke erkenning voor coaches bestaan er in de markt? Voor coaches bestaan diverse erkenningen. Het ICF, een internationale Amerikaanse organisatie met vestigingen in diverse landen, biedt deze op internationaal niveau www.icf.org. Daarnaast zijn er landelijke keurmerken zoals de registratie van de NOBCO www.nobco.nl en het keurmerk van Stichting Coach. De NOBCO vormt tevens de Nederlandse afdeling van de EMCC, European Mentoring Coaching Council www.emccouncil.org.
Opleidingen en cursussen Windesheim.
Gedragsproblemen: leren uitgaan van mogelijkheden. Cursus / Module. 6 maanden-1 jaar. Cursus / Module. 6 maanden-1 jaar. Good governance profit. Cursus / Module. Grip op jouw klas. 6 maanden-1 jaar. Hbo erkende Basiscursus Coaching voor de Kinderopvang. Cursus / Module.
Opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding ISBW.
Opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding. Ontwikkel je coachingsvaardigheden in een praktijkgericht programma 3 maanden. Voor meer ervaren professionals biedt ISBW een compleet aanbod van korte Post HBO-programmas die 3 tot 6 maanden duren. U kunt zich in korte tijd verdiepen en verder ontwikkelen door op goed niveau met praktijkvraagstukken bezig te zijn.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
De opleiding Professioneel Coach heeft het Europees kwaliteitskeurmerk European Quality Award op Practitionerniveau. Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring Coaching Council EMCC en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Na diplomering kun je bij het NOBCO inschrijven op Practitioner niveau, wat gelijk staat aan.:
Korte Opleiding Trainer Coach Ibiza.
Ze kijken met je mee of deze opleiding aansluit bij jouw verwachtingen, denken met je mee hoe je de opleiding zou kunnen financieren en onderzoeken aan de hand van een korte test waar je talenten als trainer en als coach liggen.
Online Coaching/Cursussen TotalBalance Coaching Inspiratie.
Kortingscodes gelden alleen voor het aangegeven product en de betreffende actie, ze gelden niet voor andere producten! Schoonmaak voor je ziel. In deze korte online cursus ga je gedurende 15 dagen aan de slag met belangrijke thema's' om de troep in je leven op te ruimen.
Korte Opleiding Trainer/Coach.
In deze module maak je kennis met veel verschillende manieren van coachen en leer je in korte tijd wat jouw eigen voorkeursstijl van coachen is. Verder krijg je ook zicht op de effecten van deze verschillende manieren van coaching op de coachvraag.
NOBCO Coachopleidingen.
Een coachopleiding met het Europese kwaliteitskeurmerk EQA European Quality Award biedt jou de zekerheid van een goede opleiding, of je nu op zoek bent naar een coachopleiding voor bijvoorbeeld life coaching, stresscoaching, executive coaching of loopbaancoaching. Door te kiezen voor een coachopleiding met EQA-keurmerk versnel je bovendien jouw EIA-certificering. Korte cursussen, trainingen of bijeenkomsten komen niet in aanmerking voor het EQA-keurmerk, maar wel voor Permanente Educatie PE-punten.
Coaching de Baak.
Vind een coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
Opleiding coaching coachend leiderschap Utrecht SchoolvoorCoaching.
Coachen met hoofd, hart lijf. Je ontdekt de psychologie van coaching. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie. Veelzijdig team van senior coaches. 95% van onze opleidingen start. 20 jaar ervaring en bewezen kwaliteit. Lees over coaching in de praktijk.

Contacteer ons