Meer resultaten voor opleiding coaching en supervisie

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     opleiding coaching en supervisie
 
Erkende opleidingen en permanente educatie PE Lvsc.
Naar de website. Laat meer zoekresultaten zien. Over het beroepsregister. Vind een coach of supervisor. Erkende opleidingen en permanente educatie PE. Aanvraagformulieren, Standaardverklaringen en reglement. Filter op categorie. Permanente Educatie PE. Laat uw workshop of training beoordelen. Erkenning Supervisie opleiding.
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
Het doel van deze praktische opleiding is het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om succesvol invulling te geven aan intervisie, supervisie, coaching en werkbegeleiding. U leert diverse methoden om motiverende coachingsgesprekken te voeren en ontwikkelt de vaardigheden om met behulp van teamcoaching de competentieontwikkeling van medewerkers te stimuleren.
Kaderopleiding Supervisie en Coaching NHG.
De NHG coaches/supervisoren geven diverse trainingen op het gebied van management en communicatie die door NHG Scholing worden georganiseerd. Zij kunnen werkzaam zijn in de opleiding tot huisarts, basisarts of medisch specialist en in een eigen begeleidingspraktijk, waarin zij supervisie en coaching verzorgen als nascholing voor praktiserende huisartsen en praktijkmedewerkers.
Supervisor verkorte opleiding Post-Hbo opleiding Inholland.
Hij heeft ook een eigen begeleidingspraktijk en is medeauteur van de boeken Professionele dilemma's' van de coach, De Kick van het coachen, een professioneel gesprek ontrafeld en Van hamer tot houvast, reflectief gereedschap voor de coach. De verkorte post-hbo opleiding Supervisor is erkend en geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC, de beroepsvereniging voor coaches, supervisoren en andere professionals in de begeleidingskunde.
Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching Hanze Professionals.
In Supervisie en Coaching wordt de leervraag bekeken vanuit zowel persoonlijk/ professionele als organisatie als samenlevingscontext. Daarnaast past deze opleiding bij diegene die het een uitdaging vindt om als professioneel begeleider leerprocessen te begeleiden van professionals in opleiding en liefst daar enige ervaring in heeft.
Deeltijd master opleiding Begeleidingskunde: Fase 1 en 2 Supervisie Coaching Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Deze opleiding is erkend door de Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching LVSC als onderdeel van de registratieroute tot LVSC-gekwalificeerd supervisor en bij de LVSC en STR als erkende coachopleiding. Tevens kunt u zich na het succesvol afronden van deze opleiding laten registreren als Erkend Coach bij STR.
Vergelijk 14 Supervisie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Max: 25 2 years MBO Opleiderscore: star 9 Spring Instituut heeft een gemiddelde beoordeling van 9 uit 1 ervaring. Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching. Assen, Groningen en 1 andere regio. Algemeen De vraag naar professionele begeleidingsdeskundigen neemt steeds toe. De opleiding Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching van d.
Coaching en Supervisie Windesheim.
Woud van coaching en supervisieopleidingen. Na" een rondgang door het woud van coaching en supervisie opleidingen viel mijn keus op de Supervisorenopleiding van Windesheim. Doorslaggevende redenen om juist voor deze opleiding te kiezen waren: de gerichte beroepsopleiding tot supervisor met een duidelijk onderbouwde methodiek; de meer proces dan doelgerichte focus, waardoor je op een diepere laag van bewustwording komt en de combinatie van hoofd en hartleren."
Post-hbo-opleiding Supervisorenopleiding Windesheim.
Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie.

Contacteer ons