Op zoek naar opleiding leiderschap coaching?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     opleiding leiderschap coaching
 
Coachend Leiderschap.
In de leaflet over de Basistraining Persoonlijke Coaching lees je meer informatie over de inhoud van de training. Je wordt toegelaten tot deze training op basis van de mate van jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem voor meer inhoudelijke informatie contact met ons op. Deelname aan deze training kost 1.850. Dit is exclusief de kosten voor het verplichte arrangement. Arrangemenkosten: zonder overnachting bedragen de kosten 200. Arrangemenkosten: overnachten op een eenpersoonskamer met wastafel kost 240. Arrangemenkosten: overnachten op een eenpersoonskamer met badkamer kost 275. Bedragen arrangemenkosten zijn inclusief 6% btw. Onze trainingskosten zijn fiscaal aftrekbaar! Omdat de Belastingdienst deze opleiding van Corinor erkent als beroepsopleiding zijn de kosten hiervoor aftrekbaar als studiekosten. En dat kan je zomaar enkele honderden euros schelen! Lees hier meer over de financiële voordelen. Onze trainingskosten zijn fiscaal aftrekbaar! Omdat de Belastingdienst deze opleiding van Corinor erkent als beroepsopleiding zijn de kosten hiervoor aftrekbaar als studiekosten. Lees hier meer over de financiële voordelen. Inschrijven Coachend Leiderschap.
Coachend Leiderschap de Baak.
Coachend leiderschap wordt steeds belangrijker. Themas als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en innovatie spelen in toenemende mate een rol in organisaties. Medewerkers worden geacht langer door te werken, gezond te blijven, flexibel in te kunnen spelen op verandering en zaken vanuit een ander perspectief op te lossen. Zoek de 20 fouten. Coaching: een voorbeeld van hoe je het niet moet doen.
Post-hbo-opleiding Persoonlijk Leiderschap Windesheim.
Cursist aan het woord. Leidinggevende aan het woord. Jouw trainer: Nanja Visser-Vos. Docent van de Opleiding tot Coach en bij de Introductietraining Coaching en jouw trainer bij Persoonlijk Leiderschap. Op woensdag 13 juni 2018 is er weer een open avond.
opleiding leidinggeven, leiderschap training SchoolvoorCoaching.
Deze opleiding gaat duidelijk verder dan het standaardblok over coaching in een managementcursus. Peter van Vleuten Mammoet Global Support. Lees alle ervaringen. Je geeft als manager hiërarchisch leiding aan meerdere medewerkers, zowel individueel als in teamverband, en hebt daar enkele jaren ervaring mee. Het al gevolgd hebben van een training leiding geven of managen is wenselijk. Je wilt je persoonlijk leiderschap ontwikkelen in je rol als manager.
Topleergang Leiderschap Excellence Opleiding Training.
Masterclass Leiderschap en Zingeving in Organisaties. Vrijdag 15 januari. Onze 5P benadering. Onze kernwaarden en USP. Bekijk het nieuwsarchief. 0512 78 58 72. 9200 AR Drachten. 9204 KH Drachten. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Kamer van Koophandel. 2016 Excellence Coaching Consultancy CCExcellence.
Opleiding Leiderschap coaching? Studeer bij CIVAS!
Veel leidinggevenden staan voor de vraag hoe ze begrippen als authenticiteit en werken vanuit het hart kunnen combineren met de verplichtingen en verantwoordelijkheden van hun positie. Na afronding van deze opleiding kunt u ze helpen antwoorden te vinden op dit soort vraagstukken. Leiderschap coaching richt zich niet alleen op de persoon, maar ook op de context waarin leiders functioneren.
Coachend Leidinggeven in 6 maanden ICM Opleidingen.
U heeft een breed scala aan tools en methodieken om uw medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling. U bent leidinggevende met een HBO/WO werk en denkniveau en u wilt uw leiderschaps en coaching vaardigheden verder ontwikkelen. Zeker weten of dit bij u past? Doe een persoonlijke intake. Coachend leiderschap en andere vormen van leiderschap. Uw eigen stijl als leidinggevende. Visie op leidinggeven en coachen. Coachen, actief luisteren en gespreksstructuur. Motiveren en inspireren. Feedback geven, grenzen stellen en confronteren. Coachende functionerings en beoordelingsgesprekken voeren. STARR en RET-methodiek. Coachen op competenties. Inzicht in teams en teamvorming. Praktijksituaties en voorbeelden. Deze opleiding kenmerkt zich door een praktische opzet en directe toepasbaarheid in uw werk.
Opleiding Post HBO Inspirerend Leidinggeven en Coaching ISBW.
Doordat je kennis en vaardigheden uit het programma meteen koppelt aan voorbeelden en situaties uit je werkomgeving heeft de opleiding direct toegevoegde waarde. Je leert dus vandaag wat je morgen al kunt toepassen in jouw praktijk. Daarbij zijn jouw persoonlijke leerpunten belangrijk, zowel in wat je aan kennis wilt opdoen, maar ook wat je aan vaardigheden wilt ontwikkelen. Je rondt modules af met opdrachten, waarmee je zelf actief aan de slag gaat in je eigen praktijk. Zo behaal je meteen concrete leerresultaten die direct voordeel bieden voor jou en je organisatie. In dit programma maak je kennis met de belangrijkste facetten van leiderschap en coaching.
HBO Leiderschap en coaching, kort HBO-programma LOI.
Inhoud van de opleiding. De opleiding HBO Leiderschap en coaching bevat actuele onderwerpen en brengt de theorie direct in praktijk. De opleiding besteedt aandacht aan alle facetten van het leidinggeven en behandelt alle aspecten van het uitbrengen van een professioneel advies en het coachen van medewerkers.
Coachend Leiderschap Business en Economie Hogeschool van Amsterdam.
Overzicht sociale media. Hoe ga je op de juiste wijze om met coaching en hoe en wanneer zet je dit in? Na deze cursus begrijp je wanneer je wel of niet over kunt gaan op het coachen van medewerkers op zowel individueel als collectief niveau. Bovendien ben je zelf in staat om een medewerker of een groep team te kunnen coachen. Tijdens de cursus leer je het ontwerpen, uitvoeren en evalueren van een coachtraject voor individuele medewerkers en teams. Onderdelen van de cursus zijn: sterkte-zwakte-analyse, analyse leerklimaat, coachingtraining individueel en team en het coachgesprek. Je verwoordt een visie op coachend leiderschap, die je kunt relateren aan het profiel van de ideale coachende leidinggevende.
Coachend Leidinggeven NCOI Opleidingen en Trainingen.
Wat is coachen? Leiderschap en coachen. De manager als coach. Coachings en leiderschapsstijlen. De leerstijlen van medewerkers. Overwinnen van weerstand. Leidinggeven als coach. Structuur van het coachingsgesprek. Actief luisteren, waarnemen en vragen stellen. Feedback geven en ontvangen. Coachen en ontwikkelen. Opstellen van ontwikkelplannen. Valkuilen en tips. Een team opbouwen. Een team coachen. Valkuilen bij coaching. Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat Coachend Leidinggeven. Data en plaatsen. Deze training duurt 3 dagen. De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Wilt u voor of na de zomer starten met deze opleiding?

Contacteer ons