Op zoek naar coaching opleiding?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     coaching opleiding
 
Opleiding Coach Breda.
Aandacht voor depressie in je coach opleiding! Opleiding Coach thema autonomie en verbondenheid. Coach Opleiding Competenties. NLP als techniek voor een coach of therapeut. De coach als mens. Geslaagde Transformatie Coaches bij NEM Academy Breda. Open dag NEM Academy Breda Opleiding Coach en Therapeut.
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut Amersfoort.
professionele coaching opleidingen. Tijdens deze opleiding leer je alles om een professionele coach te worden. Je leert effectieve communicatie vaardigheden en je krijgt een praktijkgerichte coaching training van onze ervaren docenten. Je wordt in deze opleiding getraind door onze professionele docenten die veel praktijkervaring hebben als life coach.
Opleiding tot coach.
Zo krijgt de oefening meer diepgang voor de coach en de gecoachte. Leren door doen en reflectie staan bij ons centraal. Resultaat van de opleiding.: Je hebt het effect van coaching op jouw persoonlijke ontwikkeling ervaren. Je hebt geleerd om zelfstandig coachgesprekken te voeren.
Professioneel coachen Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Wat leert u tijdens de post-hbo opleiding Professioneel coachen? Na het volgen van deze opleiding.: kent en ervaart u de kick van coaching. hebt u inzicht in de basisprincipes van coaching. beschikt u over de vaardigheden die bij coaching noodzakelijk zijn.
De Kleine Tiki.
De Kleine Tiki verzorgt twee deeltijd-opleidingsprogrammas.: Opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach afgekort KDC bestaande uit vier scholingsjaren. Opleiding tot Coach in Creatief Stem en Lichaamswerk afgekort CSL bestaande uit drie scholingsjaren. Er kan een combinatie gemaakt worden tussen KDC en CSL-scholingsjaren.
Coachopleiding Post-HBO Wagner Group.
Intervisie: Er zijn 8 intervisieavonden in groepen van 4-5 deelnemers waarin werkvormen worden geoefend. Verplicht: 1 Oefendag Coaching. Facultatief: Er zijn regelmatig Oefendagen Coaching en er wordt eenmaal per jaar een dag voor Zelfstandige Praktijkvoering georganiseerd. Type educatie: Post-HBO. Vooropleiding: De opleiding vereist een HBO leer, denk, of ervaringsniveau.
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner geeft u een stevig theoretisch en praktisch fundament voor de professionele uitoefening van het coachvak. De aanpak van de opleiding is eclectisch: het beste uit alle relevante stromingen en theorie├źn op het gebied van coaching komt aan bod.
Coaching de Baak.
Vind een coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen, praktijkuren en de zelfstudie, focus je je in 6 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel in verbinding effectief. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument.
Opleiding coaching coachend leiderschap Utrecht SchoolvoorCoaching.
Lees over coaching in de praktijk. Vraag het gratis aan. Benieuwd welke opleiding het beste aansluit op jouw wensen? Kom kennismaken met SchoolvoorCoaching. Doe mee aan onze Next Step Workshop. Meld je aan. 2 jul Leergang Coaching voor Professionals Lees verder.
628 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
91 vragen over Coach / Coaching. Ik zoek een praktische opleiding in Flevoland om mijn coachvaardigheden te leren. Gesteld door sabine gilaard 4 reacties. Ik zou graag als zelfstandig coach willen starten. Welke opleiding moet ik hiervoor volgen? Gesteld door Mandy Kraaij. Is er een coach opleiding om ouders met onrustige kinderen te coachen?

Contacteer ons