Meer resultaten voor cursus coaching

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     cursus coaching
 
IAG Oplossingsgericht werken en coachen cursus NHL Leeuwarden.
Tijdens de cursus maak je kennis met de uitgangspunten en kenmerken van oplossingsgericht werken; toepasbaar in de zorg, het welzijnswerk en in het onderwijs. Focus op oplossingsgericht handelen. Toepasbaar in begeleiding, coaching, therapie en onderwijs. Sluit aan bij het Eigen Kracht principe.
HBO cursus Coaching voor de Kinderopvang WerkendLeren.
HBO erkende cursus Coaching voor de Kinderopvang. De inzet van pedagogische coaches op alle locaties in de kinderopvangbranche, worden in de wet IKK verankerd. Deze cursus op hbo-niveau van circa 7 maanden, biedt de mogelijkheid om het hbo erkende certificaat Basiscursus Coaching te behalen.
Intact Herstel en Zelfhulp Scholing/Cursus Coaching voor gespreksleiders. Intact Herstel en Zelfhulp Scholing/Cursus Coaching voor gespreksleiders.
U bevindt zich hier: Home Scholing/Cursus Coaching voor gespreksleiders. Coaching voor gespreksleiders. Herstel in je kracht. Vergeten we niet om onze successen te vieren? Activiteiten in de vrije tijd. Cursus Begin maken met herstel. Cursus Herstellen doe je zelf. Cursus Werken met eigen ervaring.
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Aangezien het oefening vereist om een goede coach te worden, is deze online cursus dusdanig opgezet dat je ook daadwerkelijk praktisch aan de slag kunt gaan. Bij elk hoofdstuk staan oefeningen die een must zijn om daadwerkelijk uit te voeren. Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en meer oefening, kijk dan eens naar één van de volgende cursussen: Praktische Coachingsvaardigheden of Coachend Leidinggeven. Ben je zelf op zoek naar een coach, kies dan voor een traject Persoonlijke Coaching. De essentie van het coachen.
Coaching Basics Snelle cursus coaching Alba-academie.
Voor wie is Coaching Basics bedoeld? Deze korte intensieve cursus is bedoeld voor iedereen die de grondhouding en basisvaardigheden van coaching onder de knie wil krijgen, maar niet per se coach wil worden. De cursus is bijzonder geschikt voor managers, professionals, consultants, bedrijfsadviseurs, bedrijfscommunicatiespecialisten, HRM-adviseurs etc, die snel en effectief willen leren coachen op Foundation niveau.
Basiscursus Coachen Excellence Opleiding.
Ik zou deze cursus zeker aanraden aan voorgangers en leidinggevenden. Net als ik hebben de meeste voorgangers de neiging om adviezen te geven, oplossingen aan te dragen en problemen op te lossen. Maar hierdoor ontnemen we de mensen die we leiden de gelegeheid om zelf verantwoordelijkheid te nemen en te groeien. GRATIS 2-daagse opfriscursus. De waarde van kwaliteit in opleiden. NIEUW: Senior Practitioner Leergang Excellent Teamcoachen. Een verandering die stand houdt! Teamtraining voor Zelfsturende Teams. 5P: onze vijf excellente kenmerken. Bekijk het nieuwsarchief. 0900 09 30. 9200 AR Drachten. Polanerbaan 13H Woerden. Condorweg 1 Apeldoorn. Amersfoortsestraat 20 Soesterberg. Vennenpad 5 Nunspeet. Hezenberg 6 Hattem. Morra 2 Drachten. Kamer van Koophandel. 2018 Excellence Coaching Consultancy CCExcellence.
Opleiding coaching coachend leiderschap Utrecht SchoolvoorCoaching.
Vakmanschap in Coaching. Leergang Coaching voor Professionals. Dagleergang Coaching voor Professionals. Coachtechnieken 1-op-1 dagopleiding. Next Step Workshop. Vakmanschap in Teamcoaching. Leergang Coachend Leiderschap. Workshop De onderstroom in organisaties herkennen. Next Step Workshop. De verborgen boodschappen van je lichaam. Supervisiedag Coaching voor alumni.
Basisopleiding Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
De opleiding heeft mij meer inzicht geboden in het coachen en heb er om mijn werk ook profijt van. Praktijkgericht en direct toepasbaar programma over coaching 4 maanden. Psychologie en Coaching. Avond, Dag, Zaterdag en E-learning. Wil je dit met iemand delen?
Coaching online cursus.
Wat zijn de succesfactoren? In deze praktijkgerichte cursus over coaching vind je de antwoorden. Coaching is een manier om talenten aan te boren en te ontwikkelen. Niet door instructies of dwingende adviezen maar door op basis van gelijkwaardigheid en in onderlinge interactie, situaties te analyseren, oplossingen te verkennen en in de praktijk te brengen.
Coaching cursus? Volg de cursus Coaching van CIVAS!
De cursus Coaching biedt volop mogelijkheden om ook bij uzelf positieve veranderingen te bewerkstelligen en zo het maximale uit uw eigen leven te halen! Cursus Coaching: wat kunt u ermee? Rond de cursus Coaching met succes af en motiveer anderen hun doelen te bereiken.
628 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
Persoonlijke coaching is voor mensen met drive en lef, mensen die meer willen en bereid zijn er écht iets voor te doen. Ben jij bereid te ki. In-company / Maatwerk 2.500 warning. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Het is mogelijk dat er extra kosten aan deze cursus verbonden zijn.

Contacteer ons