Op zoek naar coaching opleiding zorg?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     coaching opleiding zorg
 
Overzicht opleidingen Gezondheid en Welzijn Windesheim.
Haar hart en passie voor de ouderenzorg was voor Carla de belangrijkste reden om zich aan te melden voor de deeltijdopleiding hbo-verpleegkunde: ik" wil een verschil kunnen maken voor de ouderen die onze ouders kunnen zijn en mensen begeleiden in het verbeteren van die zorg. Ik heb een prachtvak en het gaat alleen maar mooier en rijker worden door het volgen van deze studie." Lees haar hele verhaal. Open avond woensdag 13 juni. Tijdens de open avond van woensdag 13 juni 2018 helpen we je bij het vinden van de juiste opleiding. Je kunt terecht op de informatiemarkt en er vinden voorlichtingsrondes plaats. Tussen 18.30 en 21.00 uur kun je hier terecht voor alle informatie over onze deeltijdopleidingen, modules, post-hbo-opleidingen, cursussen en masters in Zwolle. Lees meer en meld je aan. Incompany en op maat. Graag kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden jouw wensen te vertalen naar een maatwerktraject waarmee je beter in kunt spelen op alle toekomstige veranderingen. En of je nu kiest voor een cursus, intervisie of coaching; altijd is deze toegesneden op jouw vraag en afgestemd op de wensen van jouw organisatie.
Zorg, Welzijn Sport HAN.nl.
Opleidingen Zorg, Welzijn Sport. Kies een richting. Coaching en begeleiding. Management en innovatie. Sport en bewegen. Voeding en ditetiek. 024 353 05 00. WhatsApp 06 25 64 04 70. Op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur, tijdens schoolvakanties tot 15.00 uur. Kies je opleiding.
Cursus intercollegiale coaching in de zorg Medilex.nl.
Cursus Intercollegiaal coachen zorg. Het leren coachen van gelijkwaardige collega's' 25 PE punten. Programma en data. Locatie / route. Leren op de werkvloer vindt voor een groot deel plaats door middel van interacties met collega's. Met behulp van intercollegiaal coachen kunt u uw collega's' stimuleren van elkaars deskundigheid en ervaring te leren.
Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching Hanze Professionals.
Op 13 september 2018 van 17.30-19.30 uur organiseert de opleiding Begeleidingskunde een open les start 17.30 uur en informatieavond. U bent van harte welkom. Locatie: Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven, Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300 in Groningen. Zorg en Welzijn. Sociaal Pedagogisch/ Psychologisch. Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching.
trainingen en coaching voor Zorg Welzijn HEEL opleidingen.
Doordat zowel het team als het aantal bewoners waar dat team voor zorgt kleiner is, is er meer én hechter. Onze trainingen en coaching voor Zorg Welzijn. Kleinschalig wonen anders denken, anders doen. Leergang Coachen van collegas in de zorg.
Opleidingspartner voor de zorg Q-Academy OpleidingTraining, Coaching.
Q-Academy, opleidingspartner voor de zorg. Specialist in opleidingen, trainingen en coaching op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit, doelmatigheid en organisatieontwikkeling. Bekijk alle opleidingen. Langdurige zorg, jeugd en gemeenten. Opleiding, training en coaching. De complexer wordende zorg vraagt veel van uw medewerkers.
Professioneel coachen Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Wat leert u tijdens de post-hbo opleiding Professioneel coachen? Na het volgen van deze opleiding.: kent en ervaart u de kick van coaching. hebt u inzicht in de basisprincipes van coaching. beschikt u over de vaardigheden die bij coaching noodzakelijk zijn.
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
Maatwerk en Incompany. Maatwerk in de zorg. Maatwerk voor gemeenten en waterschappen. Magazine Leven lang leren. 035 640 0411. Wilt u voor of na de zomer starten met deze opleiding? Iedere zomer actualiseren wij het opleidingsaanbod. Het studieprogramma kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knop aangeven of u de opleidingsvariant van voor of na de zomer wilt bekijken. Start voor de zomer. HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding.
Deeltijdopleiding Management in de Zorg Associate Degree HBO.
Kortom: je ontwikkelt competenties die je nodig hebt als manager in de zorg. Waarom bij Avans Deeltijd? Avans deeltijd staat hoog aangeschreven, is kleinschalig en staat borg voor een persoonlijke benadering. Bovendien krijg je bij deze opleiding veel coaching. Er zijn docenten die hun kennis met je delen en studieadviseurs die je helpen met plannen.
BRUG training en coaching in de Zorg.
Onze eigen branche-erkende GVP-opleiding is in ontwikkeling. In de zes kernthemas werken we onze expertise nog verder uit. We werken alleen met deskundigen, trainers, coaches en acteurs die de zorg van binnenuit kennen en beschikken over senioriteit op hun vakgebied.
Coaching, supervisie, intervisie en scholing op maat NHL Hogeschool.
Vind een passende opleiding. Naar een opleiding zoeken. Zoek op interessegebieden. Bekijk alle voorlichtingsactiviteiten. Wat moet je weten. Voldoe je aan de toelatingeisen? Inschrijven en uitschrijven. Studeren met een beperking. Zorg en Welzijn. Home / Bedrijven Onderzoek / Kenniscentra / Kenniscentrum Zorg en Welzijn / Coaching, supervisie, intervisie en scholing op maat.

Contacteer ons