Meer resultaten voor executive coaching opleiding

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     executive coaching opleiding
 
Executive Coaching Schouten Nelissen.
Offerte aanvragen Coaching advies aanvragen. De sleutel tot zelfbewustzijn. Als CEO, directielid of executive op strategisch niveau heb je soms het gevoel dat je geen eerlijke feedback krijgt. Je peers voelen meer als concurrenten dan sparringpartners en medewerkers zullen niet snel rechtstreeks kritiek geven.
Ik zoek een opleiding tot executive coach, welke is geschikt? Springest.
Wat wilt u concreet leren, en/of welk gedrag wilt u veranderen? ik ben op zoek naar een kortdurende opleiding tot executive coach. Waarom wilt u dit leren? Vertel wat over uw motivatie, achtergrond en toekomstplannen. Ik ben zelfstandig coach en wil mijn kennis aanvullen t.b.v. coaching van management.
Executive coaching Blankestijn Partners.
Zo wordt executive coaching als het ware een regelmatige onderhoudsbeurt voor jezelf, zodat je machine geolied en je energieniveau op pijl blijft. Hoe meer je in de wind staat als manager, hoe belangrijker het is om ook aandacht te besteden aan je ontwikkeling.
Middagseminar: Executive coaching Managementboek.nl.
Drie leading ladies in het coachingsvak nemen u mee in dit fascinerende vakgebied. Yvonne Burger, hoogleraar in de postgraduate opleiding Executive Coaching van de VU, executive coach en auteur van o.a. Spiegel aan de top, over de praktijk van executive coaching gaat in op de uitkomsten van een onderzoek onder topbestuurders.
Programma Executive Coaching SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
De doorlooptijd van de postgraduate opleiding wordt daarmee 9 maanden omdat dit in onze ervaring het beste werkt qua peer coaching en het uitproberen in eigen coaching opdrachten en gesprekken. De postgraduate opleiding Executive Coaching zal worden verzorgd in The Waverly House in Ouderkerk a/d Amstel, of een andere locatie centraal in Nederland.
Executive Coaching Millian.
Beiden zijn zeer ervaren executive coaches en als docenten reeds tien jaar betrokken bij opleidingen voor coaches. Zij zijn auteurs van het boek Coaching met collega's, dat vertaald is in het Engels en inmiddels toe is aan de vierde druk, en van een groot aantal artikelen over coaching.
Postgraduate Opleiding Executive Coaching Vrije Universiteit Amsterdam Opleidingen / Vrije Universiteit Management Consulting.
Coaching is een vak geworden. Zowel binnen de overheid als binnen het bedrijfsleven heeft coaching zich ontwikkeld tot een geaccepteerde en gewaardeerde vorm om individuele ontwikkeling te faciliteren. De postgraduate opleiding Executive Coaching PGO-EC is een programma voor executive coaches.
Master in Executive Coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Deze deelnemers kunnen na afronding van de PGO Executive Coaching of de PGO Executive Teamcoaching doorstromen naar de parttime opleiding Bedrijfskunde van de VU zie. Dit programma leidt op tot een Msc in de Bedrijfskunde met specialisatie Executive Coaching. Deelnemers schrijven in deze variant ook hun thesis over coaching.
Executive coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Zowel binnen de overheid als binnen het bedrijfsleven heeft coaching zich ontwikkeld tot een geaccepteerde en gewaardeerde vorm om individuele ontwikkeling te faciliteren. De postgraduate opleiding Executive Coaching PGO-EC is een programma voor executive coaches met ervaring die zich verder willen professionaliseren in de volle breedte van het coaching vak.

Contacteer ons