Zoeken naar opleiding executive coaching

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     opleiding executive coaching
 
NOBCO Executive Coaching VEC.
De missie van de Vaksectie Executive Coaching VEC is om leidend te zijn bij de ontwikkeling van executive coaching als professie en een bijdrage te leveren aan de bekendheid en beschikbaarheid van professionele executive coaching in organisaties. Achtergrond Vaksectie Executive Coaching.
Postgraduate Opleiding Executive Coaching Vrije Universiteit Amsterdam Opleidingen / Vrije Universiteit Management Consulting.
Coaching is een vak geworden. Zowel binnen de overheid als binnen het bedrijfsleven heeft coaching zich ontwikkeld tot een geaccepteerde en gewaardeerde vorm om individuele ontwikkeling te faciliteren. De postgraduate opleiding Executive Coaching PGO-EC is een programma voor executive coaches.
Executive Coaching Millian.
Beiden zijn zeer ervaren executive coaches en als docenten reeds tien jaar betrokken bij opleidingen voor coaches. Zij zijn auteurs van het boek Coaching met collega's, dat vertaald is in het Engels en inmiddels toe is aan de vierde druk, en van een groot aantal artikelen over coaching.
Ik zoek een opleiding tot executive coach, welke is geschikt? Springest.
Wat wilt u concreet leren, en/of welk gedrag wilt u veranderen? ik ben op zoek naar een kortdurende opleiding tot executive coach. Waarom wilt u dit leren? Vertel wat over uw motivatie, achtergrond en toekomstplannen. Ik ben zelfstandig coach en wil mijn kennis aanvullen t.b.v. coaching van management.
Master in Executive Coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Deze deelnemers kunnen na afronding van de PGO Executive Coaching of de PGO Executive Teamcoaching doorstromen naar de parttime opleiding Bedrijfskunde van de VU zie. Dit programma leidt op tot een Msc in de Bedrijfskunde met specialisatie Executive Coaching. Deelnemers schrijven in deze variant ook hun thesis over coaching.
Executive coaching: meer dan een goed gesprek of boswandeling ZiPconomy. icon-youtube_nb. icon-facebook_nb. Naamloos-3. icon-linkedin_nb. icon-rss_nb.
Zie programma deze link. Yvonne Burger is hoogleraar in de postgraduate opleiding Executive Coaching van de VU, executive coach en auteur van o.a. Spiegel aan de top. Ien van der Pol is directeur van de ALBA academie en auteur van o.a.
het Balkon Executive coaching.
Executive coaching heeft een geheel eigen karakter, afhankelijk van jouw vraag. Soms denken we mee met de richting waarin je met jouw afdeling of organisatie naar toe wilt. Daarbij schromen we niet je een spiegel voor te houden, ook wat jouw eigen functioneren betreft. We kunnen je ook ondersteuning bieden bij het vormgeven van je leiderschap. Hoe zorg je dat je impact hebt en blijft houden? Hoe realiseer je draagvlak voor impopulaire maatregelen? Hoe haal je het beste uit je mensen, ook in tijden van bezuiniging? Omdat wij zelf ondernemer zijn en manager van onze eigen organisatie het Balkon, weten wij als coach waar een manager tegenaan kan lopen. Wij beschikken over diepgaande kennis van individuen, teams en organisaties en delen graag onze inzichten met jou. Daarbij pretenderen wij niet de waarheid in pacht te hebben. Wel onderzoeken we graag met je: Wat is hier nu eigenlijk aan de hand? En vooral: wat kun jij vanuit jouw positie het beste doen? Fantastische opleiding, een 9!
NLP Master Coach.
Voorwaarden om deze opleiding te kunnen volgen is, dat je de NLP Practitioner en de Master Practitioneropleiding al hebt afgerond. Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen een dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je er nog over na kunt denken of wil je een offerte ontvangen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op, bellen mag ook 06-21650280. Je wilt als bedrijf op locatie een training verzorgd hebben met minimaal 12 deelnemers? Bel 06-21650280 of vraag een offerte aan! back to top. NLP Basic Coach. NLP Master Coach. Trainer" Kurt Wegener" is officieel gecertificeerd NLP Coach Trainer door de grondlegger van NLP Dr. Website: NLP COACHING TRAINER.
Middagseminar: Executive coaching Managementboek.nl.
Drie leading ladies in het coachingsvak nemen u mee in dit fascinerende vakgebied. Yvonne Burger, hoogleraar in de postgraduate opleiding Executive Coaching van de VU, executive coach en auteur van o.a. Spiegel aan de top, over de praktijk van executive coaching gaat in op de uitkomsten van een onderzoek onder topbestuurders.
Coachen als professie I RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Haar werk speelt zich af binnen de context van internationale bedrijven en organisaties: executive coaching, career coaching, performance coaching, work/life balance coaching. Ellen Aptroot is systeemtherapeut / psychotherapeut. Gudrun Hiese is klinisch AO psycholoog en heeft 30 jaar ervaring in internationale HR rollen. van der Pool Han. Han van der Pool is een zeer ervaren talentmanager en executive coach. Zijn expertise is te herleiden tot kennis uit de vakgebieden arbeids en organisatiepsychologie, organisatiekunde en projectmanagement, aangevuld met ruim vijfendertig jaar ervaring als talentmanager, trainer/coach en adviseur in het bedrijfsleven. van Dam Quin. Quin van Dam is klinisch psycholoog, psychoanalyticus en werkzaam in eigen praktijk te Leiden. Carlo Mittendorff is docent, coach, GZ-pycholoog en psychotherapeut. Leergang Coachen als Professie. Deze opleiding incompany volgen meer weten.
Executive coaching Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding.
Executive coaching is er niet om problemen op te lossen, maar om problemen vóór te zijn. Als de executive lekker in zijn of haar vel zit, dan werkt dat automatisch door als één van de succesfactoren voor de gehele organisatie.

Contacteer ons