Op zoek naar cursus coaching en counseling?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     cursus coaching en counseling
 
Opleiding coaching en counseling School Of Life.
Lees de informatie over onze beroepsopleiding en workshops en neem contact op via 023 8444660! Joanne van Wijgerden Cursus chakra healing Spirituele workshops Amsterdam. Vier jarige HBO beroepsopleiding voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie, op basis van healing, reading, coaching en counseling technieken.
Met welke opleiding kan ik mij erkend coach noemen? Springest.
De cursussen waren vlot geschreven en ik kreeg coaching door een ervaren docent. Op het einde van iedere cursus wordt een examen voorzien. Indien u slaagt voor dat examen krijgt u een erkend diploma/certificaat waardoor u zichzelf coach mag noemen.
Opleiding tot Coach / Counsellor Level 1 CoachCounsellor Academie Gouda.
de PEL techniek en zij, waar nodig, verdieping kunnen geven in een gesprek, waardoor de cliënt inzichten krijgt. Dit is een verrijking van het vak Coaching. Hiermee wordt voorkomen dat de toekomstige cli ë nten kunstjes leren i.p.v. een structurele verandering in hun gedrag. Ook is de ervaring dat Counsellors vaak de vaardigheden van het coachen missen waarmee zij de coachee na de verdieping verder naar de gewenste toekomst kunnen coachen, waarmee de inzichten worden geintegreerd in het nieuwe gedrag.
Opleiding Coaching en Psychologie volgen? Scheidegger Opleidingen.
En een opleiding van Scheidegger vormt daarbij een mooie opstap. Scheidegger Opleidingen biedt je een ruime keuze coaching en psychologieopleidingen, zoals de MBO-opleidingen Onderwijs en Didactiek, en Onderwijsassistent, de Basisopleiding Psychologie, en de HBO-opleidingen Kinder en Ontwikkelingspsychologie, Loopbaancoach, en Organisatiepsychologie.
Psychologie en Counselling cursussen en opleidingen van NTI.
Tot 12 maanden 8. Met de opleiding Stress counseling word je professioneel stresscounselor. Je kunt elke dag starten. Bekijk het programma of vraag de gratis studiegids aan. 12, 18 of 24 maanden. Vanaf 7100, p/m. Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen. Werk je als docent of jeugdwerker veel met jongeren en wil je je kennis uitbreiden? Leer problemen herkennen en oplossen met deze boeiende NTI-cursus! 6, 9 of 12 maanden. Vanaf 3290, p/m. De opleiding Schoolcounseling van NTI volg je naast een baan en druk sociaal leven. Studeer snel en flexibel met veel persoonlijk contact. 12, 18 of 24 maanden. Vanaf 7100, p/m. Wil je professioneel bedrijfscounselor worden? Start dan met de opleiding Bedrijfscounseling en haal het branche-erkende diploma. 12 of 18 maanden. Vanaf 9463, p/m. Help anderen met hun relaties en volg de opleiding Relatiecounseling. Geen vooropleiding vereist. Haal in 12 maanden een officieel diploma. 12, 18 of 24 maanden. Vanaf 7100, p/m. Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de cursus Ouderenzorg leer je er alles over.
Opleiding tot coach of counselor Europees Instituut de Baak.
coaching en counseling. Wil jij leren coachen? Welkom bij het Europees Instituut de Baak., al 25 jaar dé opleider voor coaching counseling. We bieden diepgaande coachopleidingen op post HBO-niveau. Voor wie van coaching zijn eerste of tweede beroep wil maken.
Vergelijk 12 Counseling opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
MBO Opleiderscore: star 82, CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 82, uit 34 ervaringen. In de cursus Counseling wordt eerst de theoretische achtergrond van counselen besproken. U leert de definities kennen en ontdekt wat cliënt. Thuisstudie 200 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Inschrijfkosten 2000., MBO Opleiderscore: star 82, CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 82, uit 34 ervaringen. Kort HBO Coaching en counseling sociale domein.
Counseling Opleidingen Integratieve KinderCounselor post-HBO DNA De Nederlandse Academie.
Met Integratieve Counseling bied je een kortdurende vorm van psychosociale begeleiding aan voor kinderen, jongeren of volwassenen. Je neemt het gebied in tussen Coaching en Psychotherapie. In de ons omringende landen is Counseling een bekende en geaccepteerde vorm van persoonlijke begeleiding, ook in het bedrijfsleven.
Counseling en coaching.
De cursus Counseling bij verslaving biedt u de kennis om cliënten die kampen met verslavingsproblemen professioneel te begeleiden. Thuisstudie, BATC-erkend diploma. De cursus Emotiemanagement leert u hoe emoties ontstaan, hoe ze zich vastzetten in het energetische lichaamssysteem en hoe u ze oplost. Thuistudie van 5 maanden. Met enneagram coaching bent u in staat cliënten beter te doorgronden en te begeleiden naar een doelmatiger levenshouding.

Contacteer ons