Op zoek naar studie coaching?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     studie coaching
 
AMEC-studiecoaching Home.
Bij AMEC-studiecoaching begeleiden we leerlingen bij hun schoolwerk. Van het maken van huiswerk tot bijles en het coachen van jouw studie. Misschien heb je wel twijfels over jouw studie of weet je niet hoe je het aan moet pakken. Bij AMEC-studiecoaching gaan we op zoek naar antwoorden samen met jou.
Studiecoaching: KICK Begeleiding.
Voor leerlingen die meer behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding bieden wij coaching. Komt er een toets aan? Stapelt het huiswerk zich teveel op? Dan is er tijdens dit uur ruimte voor individuele begeleiding waarin we samen kijken naar een overzichtelijke en haalbare planning.
Roest Studiecoaching en Huiswerkbegeleiding Valkenswaard.
Coaching cursus? Volg de cursus Coaching van CIVAS!
Bekijk alle studies. Terug naar Counseling en coaching Volgende studie 2 van 55 Vorige. Zo studeert u. Volg de cursus Coaching en ontdek welke kwaliteiten u als succesvol coach in huis dient te hebben! De kennis die u opdoet in de cursus Coaching is breed inzetbaar.
Maltha studiecoaching.
Maltha studiecoaching dé specialist in leerproblemen, studievaardigheden en studiebegeleiding. Ik zou tijdens mijn studie best een studiecoach kunnen gebruiken! Spelenderwijs leren, weet je hoe leuk dat is! Help, ik voel dat er iets met mijn kind is maar niemand hoort mij."
Welkom bij Trapp Studiecoaching in Hilversum e.o.
Trapp Studiecoaching is hét adres in omgeving Hilversum voor huiswerkbegeleiding, studiecoaching op maat en individuele bijles in álle vakken. Met veel persoonlijke aandacht en passende begeleiding tegen gunstige tarieven bieden wij studiebegeleiding voor iedereen! Altijd bij zijn met je huiswerk?
bol.com Hoe geef je professionele studiecoaching? 9789082245905 Arnold Brouwer Boeken.
Dit lukt des te beter als er sprake is van het ontwikkelen van serieuze aandacht voor elkaar volwassene, begeleider, coach, ouder versus jongere. Wanneer er geïnvesteerd wordt in een serieuze, op échte interesse gebaseerde relatie, begrip voor de jongere, aan de slag gaan met opdrachten in een actiegericht samenspel in het hier en nu, dan wordt er een bodem gelegd voor het stap-voor-stap opbouwen van routines, zelfvertrouwen, zelfbewust aanpakgedrag, planning en organisatie van het werk.
Huiswerkbegeleiding, bijles, in Houten en Leidsche Rijn Ting.nl.
Zoon weer grip op studie! Onze zoon heeft praktische hand vatten gekregen om zelfstandig en planmatig te studeren. Jan van Bergen. Doordachte formule met meerwaarde. TING is meer dan alleen huiswerk begeleiding. Jullie geven jongeren zo veel meer bagage mee om te groeien.
Studiecoaching: beter studeren met meer resultaat Topscriptie.
Onze resultaatgerichte aanpak zorgt voor minder stress, waardoor je ook tijd overhoudt voor sociale activiteiten. Begeleiding bij je hele studie of specifieke onderdelen, online en/of op locatie. Resultaat door onze praktische coaching; Topscriptie heeft 3 awards gewonnen. Studiecoaching: beter studeren met meer resultaat.
Met welke opleiding kan ik als life coach voor mezelf beginnen? Springest.
Je kunt de opleiding voor counselling en coaching van de Academie voor Counselling en Coaching gaan doen zie uitgebreide informatie op www.counselling.nl/acc.html. Ik ben verantwoordelijk voor de opleidingsdagen in Venlo www.zelf-in-zicht.nl, maar er zijn opleidingsdagen op heel veel plaatsen in Nederland.
Jouwstudiecoach: studiecoaching studiekeuze van studie naar werk.
Studiekeuze, studiecoaching, coaching van studie naar werk. afgestudeerd blackout concentratie concentratie verbeteren efficient studeren goede start studiejaar Icares loopbaancoaching Muliple Choice training multiple choice tentamens Multiple Choice Tips orientatiemeter pomodorotechniek RIASOC starter studentprofiel Studiekeuze studiekeuzetest studievaardigheden tentamenstress timemanagement uitstelgedrag van studie naar werk waarden waardenonderzoek.

Contacteer ons