Ik ben Désirée en ik ben geboren en getogen in het westen als tweede kind van een gezin met 4 kinderen. Mijn vader werkte altijd heel hard in het loodgieterwezen, later in de productie van een landbouwwerktuigen fabriek en mijn moeder zorgde voor het huishouden.

Na mijn opleiding ben ik in het bankwezen terecht gekomen en uiteindelijk bracht de liefde mij naar de provincie Groningen, waar ik een aantal gelukkige jaren heb doorgebracht en uiteindelijk ben getrouwd. Helaas heeft dit huwelijk amper drie maanden mogen duren, omdat mijn toenmalige echtgenoot om het leven kwam door middel van een motor ongeluk in het buitenland.

Twee jaar later vond ik weer liefde bij een lieve man en zijn wij in het huwelijksbootje getreden. Uit dit huwelijk werden drie fijne kinderen geboren en we vormden een leuk gezin. Toch kwam ook aan dit huwelijk na 13 jaar een eind en ben ik met mijn kinderen verhuisd naar een andere plaats in de provincie Drenthe. Ik had het geluk leuk thuiswerk te vinden in de acquisitie en later administratie, zodat ik altijd in de buurt van mijn kinderen kon zijn, die dat op dat moment heel hard nodig hadden. Het contact met hun vader was goed tot zeer goed te noemen en er zijn zelfs momenten geweest dat wij als gezin af en toe gezamenlijk een uitstapje maakten.

Twee jaar later kregen we op een avond het ontstellende bericht, dat de vader van mijn kinderen op zijn motor was aangereden, toen hij onderweg was naar huis. Hij was overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen en was er heel slecht aan toe. Daar is hij twee dagen later zonder bij kennis te zijn geweest overleden en stond ik er helemaal alleen voor met mijn kinderen, die toen nog in, beginnend en voor de puberteitsfase waren.

Wij zijn er tot nu toe allemaal goed doorheen gekomen al zijn er dingen die, mijn kinderen en mij, ons hele leven zullen bijblijven.

Ik heb door mijn eigen belevenissen en verhalen die mensen mij spontaan vertelden tijdens mijn periode in de acquisitie, aardig wat ervaring opgedaan in onder andere rouwverwerking en mensen ondersteund bij hun gevoel als ze op een kruispunt staan en niet weten welke kant ze op willen gaan. Ik ontdekte dat daar een naam voor is, namelijk coaching en wilde daar een studie in gaan volgen. Ik heb de opleiding Life Coach gedaan, aansluitend een cursus Parapsychologie en gewichtsbeheersing.

Zoals zo velen vaak zeggen, zeg ik nu ook over mijzelf: Ik had dit jaren eerder moeten doen en weet dus ook uit eigen ervaring hoe moeilijk het soms is om het oude los te laten en voor jezelf te gaan kiezen. Dank zij mijn studie heb ik ook veel over mijzelf geleerd en weet nu dat iedereen op zijn tijd wel iemand kan gebruiken, die hem/ haar een spiegel voor houdt, om zelf te ontdekken wat je nu eigenlijk wil en waar je aan moet werken om jezelf neer te zetten zoals jij bent en wat je wilt bereiken.