Wanneer je liever een persoonlijk gesprek aangaat met iemand, dan is face to face coaching uitermate geschikt daarvoor. Deze gesprekken van ongeveer een uur, vinden plaats bij mij in Vries of, na overleg, op een andere locatie. ( reiskosten worden in rekening gebracht).

Het is heel belangrijk om tijdens deze gesprekken eerlijk naar jezelf te kijken, omdat het de enige manier is om de antwoorden op jou vragen /problemen naar boven te halen, die je vaak diep van binnen al weet.

Tijdens het gesprek maak ik gebruik van verschillende coachings technieken, afhankelijk van jou vragen/problemen en je kunt opdrachten mee krijgen, om zo een beter inzicht in jezelf te krijgen in wat je nu werkelijk wilt.

Aan de hand hiervan kunnen wij een actieplan opstellen voor de komende periode om, met de benodigde ondersteuning, een weg te vinden voor het realiseren van je doel.

 thumb_bild0014Golven kun je niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen.

 

Enkele voorbeelden waarbij face to face coaching nuttig kan zijn:

 

  • Je wilt meer inzicht in jouw talenten en capaciteiten, om je creatieve vermogens te stimuleren en te vergroten om zo je doel/droom te realiseren.
  • Je wilt veranderen van werk, maar weet niet goed wat je wilt en hoe je dat gaat aanpakken.
  • Je hebt een goede baan, fijn gezin en leeft in een mooie woonomgeving. Toch ben je niet helemaal tevreden, je kunt geen innerlijke rust vinden en zoekt naar een goede balans.
  • Je wilt meer uit jezelf halen maar hebt moeite met het maken van keuzes door gebrek aan zelfvertrouwen, om vanuit je hart te kunnen leven
  • Je zit in een herstelfase na een ziekte of burn-out, of je hebt last van stress vermoeidheid of lusteloosheid en je wilt verder gezondheidsklachten voorkomen
  • Je wilt je bestaande relatie verbeteren of een liefdevolle relatie vinden, maar je weet niet hoe je moet beginnen.

Zo zijn er nog vele onderwerpen denkbaar waarvoor ik als coach nuttig zou kunnen zijn om, als klankbord te dienen en jou kan inspireren, om de regie over jou leven weer in eigen handen te nemen.

Na een face to face coach sessie mag je zelf aangeven of je behoefte hebt aan een vervolgafspraak.

 

Gemiddeld heeft iemand 4 tot 6 gesprekken nodig. Dat kan minder maar ook meer zijn, afhankelijk van je vraag en/of probleem.

 

Natuurlijk behoren op zichzelf staande coaching gesprekken tot de mogelijkheden. Ook zijn telefonische sessies mogelijk na een face to face gesprek.

 

Het kennismakingsgesprekis vrijblijvend en gratis. We hebben allebei de gelegenheid om te kijken of het klikt. Pas daarna beslis je of je verder wil gaan met het traject.