De keuze die je moet maken is, of jij leeft met je littekens of je littekens met jou.

Welke wijze van consulten ik aanbied:

Vitaliteits coaching. Mensen begeleiden naar een betere levensstijl en/of het verkrijgen van meer energie en vitaliteit door middel van voeding. De kosten van een voedingsprogramma wordt bepaald na een vrijblijvend intakegesprek en is inclusief begeleiding.

Wandel coaching. Een ontspannende manier van coachen waar je met mij van gedachten kunt wisselen tijdens een wandeling door een mooi stukje natuurgebied. Het eerste kennismakings- gesprek is gratis en vrijblijvend.

Face 2 Face coaching. Een gesprek bij mij op een rustige plek, waar je niet wordt afgeleid, of indien je wenst bij jou thuis. Het eerste kennismakings- gesprek is gratis en vrijblijvend.

Email coaching. Via email, thuis vanuit je eigen stoel en anoniem als je dat wenst.

Tarieven:

Wandel coaching:                                                                  € 45.00 sessie 60 min.

                                                                                                 € 60 .00 sessie 90 min.

Face 2 face coaching:                                                           € 50.00 sessie 50 min.

Email coaching:                                                                     € 25.00 per 6 emails

Voedingscoaching :  Afhankelijk van het gekozen voedings programma waarmee u gaat     starten. De begeleiding is bij de prijs inbegrepen. 

Bij uitloop van meer dan een kwartier worden meerkosten in rekening gebracht.

 

Ik bied je ook de mogelijkheid aan om een eenmalig een op zichzelf staand coaching gesprek/ inzichtgevend gesprek of een eenmalig gesprek rond rouwverwerking van ongeveer 2 uur te hebben. Dit kost € 100,-. ( kan ook wandelend plaatsvinden)

 

Alle bedragen zijn inclusief 21 % BTW, tenzij anders vermeld.


Bij bezoek aan huis / bedrijf / instantie wordt in overleg een kilometervergoeding afgesproken.

Wijze van betaling:

Voor aanvang van de coaching sessie, krijg je van mij een afspraakbevestiging en een factuur, die contant of per bank betaald dient te zijn, voordat we gaan beginnen.

Als je niet in staat bent om de afspraak na te komen, dien je uiterlijk 24 uur van te voren deze afspraak af te zeggen. Is dit niet het geval, dan vindt er geen restitutie van betaling plaats

Als ik niet in staat ben om de coaching sessie te laten plaatsvinden, zal ik je dat minsten 24 uur van tevoren laten weten. Ik zal de sessie uitsluitend verplaatsen om dringende redenen.

Aan het eind van eerste sessie bespreken we of je wilt doorgaan. Gemiddeld heeft iemand 4 tot 5 gesprekken nodig. Dat kan minder maar ook meer zijn, afhankelijk van de hulpvraag en/of problematiek.