Wijs is de mens, die de wonden van het verleden als verband voor de toekomst gebruikt.

 

 

Waarom Herbalife?Helaas is het niet meer zo vanzelfsprekend dat iedereen dagelijks voldoende gezonde voeding binnenkrijgt. Dat ligt soms aan de leef- en eetgewoontes van mensen (fastfood, veel roken en alcohol, stress, weinig beweging etc.), maar vaak is de oorzaak ook dat de kwaliteit van de voedingswaarde van de meest gezonde producten, zoals fruit en groente, niet meer zo goed is als 20 jaar geleden.

 

Als Vitaliteits-Coach kan ik mensen helpen en begeleiden naar een betere voeding en/of het verkrijgen van meer energie en vitaliteit in hun leven. Want laten we eerlijk zijn... iedereen heeft toch af en toe een duwtje in de rug nodig om het beste uit zichzelf te halen? Ik volg hiervoor regelmatig trainingen, om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten.

Bent u iemand die:

  • Moeite heeft om op GEWICHT te blijven;

  • SLANKER wil worden;

  • SPIEREN wil opbouwen;

  • of NIET ONTBIJT?

Of bent u gewoon benieuwd hoe het is gesteld met uw voeding en vitaliteit? Neem dan contact op voor een gratis fitcheck en het is aan u of u de uitdaging aan wilt gaan om een betere versie te worden van uzelf.

 

U kunt bij ons terecht op de locaties Vries en Haren. Op beide locaties kan ik ( Désirée ) u begeleiden, maar gaat uw voorkeur uit naar een mannelijke touch, dan is mijn collega en partner Frits Boverhof in Haren bereid u hierin bij te staan. Hier kunt u de contactgegevens vinden