Resultaten voor coaching opleiding leiden

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     coaching opleiding leiden
 
NLP Master Coach gecertificeerde opleiding.
Deze unieke, gecertificeerde 26-daagse opleiding tot NLP Master Coach, die wordt gegeven door Ariënne Stolk en een aantal gespecialiseerde Co-trainers, stelt je in staat om anderen professioneel te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Je leert om effectief een blijvende transformatie bij je cliënt of medewerker te bewerkstelligen. De opleiding NLP Master Coach is de hoogst haalbare opleiding in Nederland op het gebied van NLP coaching.
OpleidingsdetailsCevora.
Vind uw opleiding. Studies en tools. Over de studiedienst. 225N1 Coachen en leiden: basis Module 1 van 2. Ga naar geplande groepen. Om deze opleiding later gemakkelijker terug te vinden of door te geven aan collega's' kan u deze link gebruiken.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
als projectmanager op een coachende wijze projecten leiden vanuit effectieve communicatie.; als personeels of loopbaanadviseur cliënten meer coachend begeleiden.; groeien in je huidige functie of doorgroeien naar een leidinggevende functie? werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en anderen beter gaan begeleiden? Dan is onze coachopleiding iets voor jou! De opleiding kent inmiddels zijn 23st e leergang en is getoetst en erkend door de SPHBO Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs, de NOBCO Nederlandse Orde voor Beroepscoaches, het EMCC European Mentoring Coaching Council en het CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.
Opleiding tot MotivatieKompas Coach en Groepsbegeleider.
De opleiding voor het werken met een groep personen wordt vervolgd met het zelfstandig leiden en uitvoeren van een MotivatieKompasprogramma van een klas of groep personen onder supervisie van een trainer van Stichting Emergo. Bij een voldoende beoordeling wordt u gecertificeerd als MotivatieKompas Groepsbegeleider.
Nascholingen en masteropleidingen Hogeschool Leiden.
Stages en Bedrijfsopdrachten. Ondernemen met HSL. Stages en Bedrijfsopdrachten voor studenten. Uw toegepast onderzoek. Samenwerken met de hogeschool. Over Hogeschool Leiden. Hogeschool Leiden in de media. Over de hogeschool. Sociaal Werk en Toegepaste Psychologie. Over Hogeschool Leiden. Hier staan wij voor.
Cursus Coachen: leer mensen begeleiden en motiveren NTI.
Besluit je om de opleiding voortijdig te annuleren of is er sprake van wanbetaling? Er worden geen kosten in rekening gebracht indien de mail met de cadeaubon nog niet verzonden is. Deze wordt dan ook niet meer verzonden. Heb je de cadeaubon al wel ontvangen, dan wordt er 35, in rekening gebracht. Naast het welkomstcadeau ontvang je nu tijdelijk ook nog eens 50% korting op het lesgeld. De 5% korting bij betaling ineens en de 15% oud-studentenkorting blijven gelden naast deze korting. Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox. Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring. Leer professioneel coachen met de cursus van NTI. Coaches worden vaak ingeschakeld om mensen te helpen bij hun ontwikkeling op diverse vlakken. Sommige cliënten zijn op zoek naar een andere invulling van hun dagelijkse leven. Maar ook voor de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis kan coaching oplossing bieden.
Opleiding coaching coachend leiderschap Utrecht SchoolvoorCoaching.
95% van onze opleidingen start. 20 jaar ervaring en bewezen kwaliteit. Lees over coaching in de praktijk. Vraag het gratis aan. Benieuwd welke opleiding het beste aansluit op jouw wensen? Kom kennismaken met SchoolvoorCoaching. Doe mee aan onze Next Step Workshop.
Home Annette Weers Kracht van ademen.
Tijdens een persoonlijke aurahealing, Kracht van ademen coaching, Voice dialogue, opleiding tot ademcoach, inspiratie-workshop, in de RODE TENT. Op het moment van je geboorte ben je het dichtst bij je oorspronkelijke zelf. Als het ware ben je bij je kern van wie je in wezen bent met al je kwaliteiten en bijzondere talenten. Dan stap je het leven in. Thuiskomen bij jezelf. Kracht van ademen 2 daagse in Leiden, Capelle aan den IJssel en Hensbroek NH.
BOS-opleiding 2018-2019 Universiteit Leiden.
Coaching is moeilijk om te leren, maar met behulp van de docent en je coachgenoten kom je een heel eind. Aanmelden voor deze opleiding. Professional Learning and Development. Een leven lang leren. Governance and Global Affairs. Wiskunde en Natuurwetenschappen. Werken bij de Universiteit Leiden.
Post HBO Coach Opleidingen.
Post HBO Coach. Coaching opleiding Post HBO professioneel opleiding tot Coach. Eerstvolgende stardatum: 25/09/2018. Twee lesdagen per maand op dinsdag. Dinsdag 25/09/2018 1000: 1700: Rotterdam. Dinsdag 09/10/2018 1000: 1700: Rotterdam. Dinsdag 16/10/2018 1000: 1700: Rotterdam. Dinsdag 06/11/2018 1000: 1700: Rotterdam.
Academie voor Psychodynamica.
Onze digitale leeromogeving. Alle studenten van de Academie voor Psychodynamica hebben een eigen login voor de digitale. Hier kan je o.a. lesmateriaal en oefentoetsen vinden. Naar de digitale leeromgeving. Introductieworkshop Psychodynamisch Therapeut. Introductiemiddag opleiding Professioneel Coach. Introductiemiddag opleiding Midlife Coach.

Contacteer ons