Op zoek naar executive coaching vu?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     executive coaching vu
 
Middagseminar: Executive coaching Managementboek.nl.
Sinds 2007 is zij deeltijd hoogleraar aan de Vrije Universiteit en directeur van het center for executive coaching van de VU. Als adviseur en executive coach werkt zij daarnaast vanuit haar eigen praktijk in de top van de publieke sector.
Onderwijs Center for Executive Coaching School of Business and Economics, Vrije Universiteit Amsterdam.
Deze deelnemers kunnen na afronding van de PGO Executive Coaching of de PGO Executive Teamcoaching doorstromen naar de parttime opleiding Bedrijfskunde van de VU. Dit programma leidt op tot een Msc in de Bedrijfskunde met specialisatie Executive Coaching. Deelnemers schrijven in deze variant ook hun thesis over coaching.
Executive Coaching Millian.
Yvonne Burger VU en prof.dr. Erik de Haan Ashridge Business School leiden het postgraduate programma Executive Coaching. Beiden zijn zeer ervaren executive coaches en als docenten reeds tien jaar betrokken bij opleidingen voor coaches. Zij zijn auteurs van het boek Coaching met collega's, dat vertaald is in het Engels en inmiddels toe is aan de vierde druk, en van een groot aantal artikelen over coaching.
Postgraduate Opleiding Executive Coaching Vrije Universiteit Amsterdam Opleidingen / Vrije Universiteit Management Consulting.
Dat u ingewijd wordt in het kwantitatieve onderzoek in dit vakgebied en aanpalende vakgebieden en dat veel tijd wordt ingeruimd voor uw eigen praktijkervaringen en stijlen van werken middels supervisie. Het programma bestaat uit vijf workshops die bij succesvolle afronding toegang geven tot het Ashridge masters MSc programma in executive coaching, inclusief internationale coach accreditatie. Ook geeft het programma toegang tot de masters in executive coaching van de VU.
Center for Executive Coaching Afdelingen Instituten School of Business and Economics, Vrije Universiteit Amsterdam.
Yvonne Burger heeft besloten in een vrijere rol, als docent en adviseur, verbonden te blijven aan de VU en het center. Blijf op de hoogte van actualiteiten rondom onze opleiding, onderzoek en literatuur via onze Facebook pagina: VU Center for Executive Coaching.
Executive coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Certificerig en vervolg programma, master in executive coaching. De postgraduate opleiding Executive Coaching aan de Vrije Universiteit leidt op tot een door de VU erkend diploma. Na succesvolle afronding van het programma kunnen deelnemers drie routes volgen naar de Master in Executive Coaching.

Contacteer ons