Meer resultaten voor workshop coaching

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     workshop coaching
 
Workshops De website van training-coaching-groningen!
Tijdstip: donder dagavond 20 april 2017 van 19.30 tot 21.30 uur. Plaats: Training Coaching Groningen, Kattegat 8, 9723 JP Groningen, tel: 06 22305416, e-mail: info@training-coaching-groningen.nl op de hoek van Kattegat en Kalmarweg; tegenover de winkelingang van de Makro. Prijs: Euro 1750, per persoon, incl. WORKSHOP ONDERNEMEN ALS SPEL OPEN INSCHRIJVING.
Workshop bij Eemklooster: Coaching met muziek.
Coaching met muziek. Home Opendag Coaching met muziek. Workshop Coaching met muziek. Door: Jouw Eigen Geluid. Wat is jouw eigen geluid? Aan de hand van muziek helpt Maj Flesseman van Jouw Eigen Geluid je om je eigen authentieke geluid voort te brengen.
Coaching online cursus.
Studiemateriaal opleiding Counselling en Coaching PDF downloads Honderden pagina's' studiemateriaal van de Academie voor Counselling en Coaching, over onderwerpen als counselling, coaching, werkvormen, gesprekstechnieken, leerstijlen, cases, oefeningen en juridische zaken. Coaching van medewerkers Engels Artikelen over coaching in een management bibliotheek.
Workshops en coaching Tomeloos Marketing Communicatie.
Tomeloze workshops inspirerende coaching. Nooit tijd, maar wel op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Tomeloos organiseert regelmatig inspirerende en leerzame workshops. Geen uren luisteren, maar hands on, altijd met een inspirerende spreker of coach. Een greep uit het assortiment.: Gelijk hebben, gelijk krijgen. Je wilt dat je klant inziet dat jij de beste propositie hebt. Je wilt je collegas/werkgever overtuigen van jouw oplossingen. En dan is gelijk hebben niet genoeg. Je moet ook nog gelijk krijgen. Hoe doe je dat? In deze workshop slaan we de brug tussen die twee werelden en leren we je hoe je van gelijk hebben ook gelijk krijgen kunt maken.
Tarieven Competentieworkshop: workshop training coaching en games events.
Tarieven workshop, training en coaching. Individuele begeleiding en coaching op competenties. Kleine groepen/begeleid intervisie. Competentietheater en brainstormXL. Assessments en psychologisch onderzoek. Voor onze open inschrijvingen hebben we een selectie gemaakt van onze meest succesvolle workshops. Het aanbod kan hierdoor per jaar wisselen.
Workshop Coaching Startende Leraren NOW2017.
Stichting Sint Josephscholen verzorgde in samenwerking met professor Van der Grift deze workshop over het belang en het effect van coaching bij startende leerkrachten. Uit het onderzoek van professor Van der Grift blijkt dat coaching van startende leerkrachten de uitval aantoonbaar vermindert.
Workshop coaching creatief Intence opleidingen. Workshop coaching creatief Intence opleidingen.
Het misbruik voorbij. Mijn boeken en producten. Workshop coaching creatief. Home Creatieve opleidingen Workshop coaching creatief. Een workshop vanuit het hart en om het hart te openen. Deze workshop coaching is voor coaches en therapeuten die zelf ook graag creatief met volwassenen en/of kinderen willen werken.
Narratieve Coaching.
Deze cursus stimuleert mij om in de praktijk meer met beelden en verhalen te werken. Ik kijk uit naar de vervolgcursus! De workshop Narratieve coaching heb ik als zeer verrijkend ervaren. Theorie over verhalen vertellen en begeleiding, werden steeds op vlotte wijze in oefeningen gepraktiseerd.
Workshop stress loslaten SchoolvoorCoaching.
Voor Alumni die daarvoor de Leergang Coaching voor Professionals en de Werkplaats hebben gevolgd is het een waardevolle aanvulling en geldt een Alumni korting. De workshop vindt plaats in het kantoor van SchoolvoorCoaching in Utrecht en duurt van 9.30 uur tot 17.15 uur.
Workshop: Coaching Springest.
Coach / Coaching. group Incompany training. Deze workshop is helaas verwijderd door Jobtraining. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Praktijkgerichte training met impact!
Home Creatief Coaching.
Geweldige workshop afgelopen donderdag, ik kom gauw weer! Inmiddels al weer heel wat lessen verder, ik leer steeds wat bij. Dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan, het heeft mijn leven veranderd. Blijf op de hoogte. 8032 LS Zwolle. Niks meer missen? Vul hieronder je gegevens in! Leave this field empty if you're' human.: 2013 Creatief coaching Inside Out Algemene voorwaarden Contact.

Contacteer ons