Resultaten voor e coaching opleiding

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     e coaching opleiding
 
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Persoonlijke begeleiding door experts. De opleiding wordt verzorgd door twee vakdocenten met veel expertise en praktijkervaring op het gebied van coaching. Zij verzorgen elk een aantal modules in de opleiding. Tijdens de opleiding staan uw individuele leerwensen centraal. U heeft de gelegenheid twee skype-supervisie sessies in te plannen met uw docent op het moment dat u dat nodig heeft.
Opleiding: post HBO loopbaancoach met e-coach opleiding Springest.
Denk hierbij aan lesmateriaal, lunch, etc. Prijs periode: per jaar. Extra informatie: Alle trainingen zijn Btw-vrijgesteld en er zijn geen bijkomende kosten per product. Met de opleiding Online coaching e-coaching leert u cliënten effectief en verantwoord te begeleiden via internet.
Coaching de Baak.
Vind een coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
Masterclass I E-begeleiding eCoachPro.
Als je als coach op zoek bent naar een meer agile" en bevrijdende manier om je coaching talenten te ontwikkelen, ga er dan voor. Luc Limère Executive Coach Founder Limère Partners. Wat zeggen onze klanten? Online Masterclass E-coaching International edition. Ik kreeg de kans de Masterclass e-coaching te volgen; ik kan er alleen maar goed over spreken. De toepassing is zo veel krachtiger dan je op voorhand kunt voorstellen totdat je het echt doet! Ik ben niet eens een coach en ik vond de training fantastisch. Ik ben een assistent professor op de universiteit en zocht naar een betere manier om mijn studenten online te engageren. Ook zocht ik manieren om deze methode toe te passen in het onderwijs en in mijn onderzoek. Ik beveel deze opleiding aan iedereen aan die regelmatig online met mensen communiceert.
E-coaching FOI.
Wilt u tips tricks over hoe u bepaalde punten aan kunt pakken? Of bent u leidinggevende en op zoek naar ondersteuning bij inhoudelijke coaching en monitoring van kwaliteitsverbetering? Dan is E-coaching, ofwel Coaching op Afstand, wat voor u! Ontvang via mail, telefoon of Skype coaching op uw aanvraag.
Opleiding: Training E-Coaching Springest.
Master 1 Een Nieuwe Staat van Bewustzijn coaching, persoonlijke effectiviteit, conflicthantering, persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, succesvol handelen. star 95, / 1.195 check. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Zakelijk tarief is volledig, dus incl. persoonlijk werkboek 200 pag, lunch en avondeten, thee/koffie etc. Voor particuliere deelnemer hanteren wij een andere opbouw: een vast bedrag voor de kosten, en een WaardeBepalingAchteraf, aan het eind van laatste trainingsdag. Daarmee wordt deelname voor een ieder mogelijk gemaakt. Prijsstelling is EXCLUSIEF accommodatie, deelnemers regelt dit zelf, wij bieden wel een overzicht aan van diverse mogelijkheden in de buurt van de trainingsvenue als extra service. / 4 dagen / HBO. Creative Consciousness the Netherlands. Life Coach voor gevorderden. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Al onze cursussen en opleidingen zijn btw vrijgesteld en inclusief inschrijvingskosten, literatuurkosten, begeleiding voor 1 jaar en examenkosten. Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina.
Handboek: e-coaching eCarePro.
Uitstekende opleiding, echt vakmanschap en een goede didactische opzet! De aan de Masterclass II Ecoaching verbonden trainers zijn.: Jingxiu Hu is economisch psychologe en heeft ruim 14 jaar ervaring in het onderwijs en het bedrijfsleven als docent, ondernemer, consultant, trainer en coach. Naast haar academische studie heeft zij veel cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van ontwikkeling en begeleiding van mensen. Zij is begonnen als docent psychologie aan de Universiteit van Tilburg en heeft daar haar liefde ontdekt voor het vak van docent, trainer en begeleider. Daarna heeft zij voor twee internationale consultancy bureaus in het binnen en buitenland gewerkt als trainer en coach. Sinds 2011 is zij in aanraking gekomen met e-coaching en is zij verder gaan werken als freelance trainer en e coach voor diverse opdrachtgevers. Als freelance trainer geeft Jingxiu naast de Masterclass E-coaching, Train de Trainer programmas aan IT-Docenten. In haar coaching gebruikt zij methoden en technieken uit de positieve psychologie, narrative coaching, cognitieve gedragstherapie, NLP, RET en mindfulness.
De 6-daagse tot professioneel online coach De eCoachAcademie.
De 6-daagse opleiding tot beroeps-ecoach bestaat uit 3 blokken van 2 dagen. Leer meer over het coachen online social media online bijdragen aan gedragsverandering het e-contract e coachvaardigheden de coachmethodiek online van koud contact naar warm contract het e-coachmodel OplossingsKracht. Deelnemers ontvangen het certificaat beroeps-ecoach van De eCoachAcademie. Onderwerpen opleiding beroeps-ecoach zijn.: De meerwaarde van ecoaching. Vormen van coaching.
HBO E-coaching: de ins outs van online hulpverlening NTI.
Inschrijven Studiegids aanvragen Studieadvies Kostenoverzicht aanvragen. Wees de eerste om een review achter te laten. Laat hier jouw beoordeling achter. Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen.:
Masterclass e-coaching voor Professioneel Begeleiders eCoachPro Werksite.
Na afloop van de opleiding worden de verworven competenties getoetst. Bij het behalen van de benodigde basiscompetenties ontvangt u het predikaat Certified eCoach Level I, waarmee u tevens opgenomen kunt worden in het Interationaal eCoach Register. Prijsopgave: 1.36150, per persoon.
E-coach 21e-eeuwse vaardigheden CHE.
Indien dit niet haalbaar is, ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de toekomstig E-coach. Meer over CHE. Zijn deze opleidingen iets voor jou? Bekijk deze opleiding. Bekijk deze opleiding. Bekijk deze opleiding. Deel deze pagina. E coach 21e eeuwse vaardigheden. Studeren op de CHE.

Contacteer ons