Resultaten voor holistische coaching opleiding

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     holistische coaching opleiding
 
jolanda vleugel, Gelderland, NEI, Opleidingsinstituut, NLP.
Na het beëindigen van de opleiding wordt de N.E.I. Master Coach bestaat de mogelijkheid je te laten coachen en bijstaan bij het effectief uitvoeren van je praktijk. Deze 1-jarige HBO opleiding tot NEI Master Coach is erkend door het KTNO. Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching Therapie is aangesloten bij de Society of NLP.
opleiding holistisch coach en therapeut Spirit.
home / Holistische opleidingen. De Transformatie Leergang. Module Energetische Handelingen healing. Verdiepingsleergang Mystieke Scholing. Opleiding holistisch coach/therapeut. Reiki Master opleiding. Deze opleiding tot holistisch coach en therapeut gaat uit van de eenheid tussen lichaam, geest en ziel. De gedachte hierbij is dat fysieke klachten of energetische problemen hun oorzaak vinden in geestelijke processen en een leven dat niet geheelin overeenstemming is met de bestemming en waarden van de ziel.
Opleiding Holistisch Therapeut Wellness Academie.
Je gaat jezelf opnieuw ontdekken als één geheel, je wordt je bewust van welke processen er bij jou spelen en leert om intuïtiever in het leven te staan. Daarnaast leer je in deze opleiding tot holistisch therapeut diverse holistische behandelwijzen, zodat je voor elke klant een individueel behandelplan kan samenstellen dat perfect is afgestemd op de behoeften van de persoon.
Holistische coaching.
Opleiding Systemisch Werken Coachen. Workshop Coachen Voice Dialogue. Workshop Coachen met diepgang. Workshop Van conflict naar gesprek. The Big Five als metafoor. Workshop Authentiek en Verbindend Leiderschap. Workshop Een andere kijk op samenwerking. Workshop Mindfulness op de werkvloer. Rouwbegeleiding na zelfdoding. Workshop van rouw naar verlies verwerken. Individuele Workshop Burn-out de Baas! Rouwbegeleiding en omgaan met verlies. Coaching Omgaan met je ziekte. Coaching Stoppen en begeleiden van een verslaving. Workshop Een andere kijk op verslaving. Wie is Willem? U bevindt zich hier: Home / Holistische coaching.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Holistisch therapeut opleiding wielwerkopleidingen.
Het tweede jaar is gericht op coaching, waarbij we je dus opleiden tot Coach. Het derde en vierde jaar is de daadwerkelijke psychotherapie opleiding waarbij je als holistische therapeut opgeleid wordt. Met de lesstof die je aangereikt krijgt bij onze holistisch therapeut opleiding word je in staat gesteld om alle niveaus van het probleem van de cliënt op effectieve wijze te benaderen.
Holistisch Coach-Counselor start 11 januari 2017 Schrijf nu in.
Opleiding Holistisch Coach-Counselor Post Hbo. Omdat ik oprecht vind dat al onze gevoelens, emoties, lichamelijke en psychische signalen waardevol zijn, en juist het samenspel van deze symptomen uitdrukking kunnen zijn van een innerlijk verlangen naar verandering/heelheid, maak ik in mijn coaching gebruik van allerlei technieken en interventies die ik de afgelopen jaren heb geleerd. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van diep luisteren, Inquiery, emotionele expressie, energetisch lichaamswerk, gestallt en innerlijke dialoog, bewuste en onbewuste overtuigingen Psych-K, visualisaties, meditatie en mindfulness. En natuurlijk een goed gesprek. In toenemende mate ben ik de afgelopen jaren professionals tegen gekomen die aangaven behoefte te hebben aan een aanvullende opleiding waarbij juist die holistische en integratieve benadering van lichamelijke, emotionele en psychische problematiek in coachende begeleiding centraal staat.
Opleiding: Holistische LeefstijlCoaching Springest.
Zodat je met een gerust hart en een diploma rijker als professioneel en zelfstand coach aan de slag kunt gaan. De opleiding Holistische LeefstijlCoaching bestaat uit 26 lesdagen en kent de volgende onderdelen.: Coachingsvaardigheden 9 lesdagen. Voeding, beweging gedrag 8 lesdagen.
Holistisch Coach-Counselor 2 jarige post Hbo NOGG Opleidingen.
De opleiding is geaccrediteerd bij SNRO-Instituut zie: SNRO accreditatie. Holistische Geneeskunde Syllabus NOGG. Circle of experience. Kepner, James I. 1993 Body Process. New York: Taylor Francis Ltd. 2010 Gestallt Therapy. New York: Taylor Francis Ltd. Heart of the Matter. Syllabus Theory of the holes, hand-out. Diverse hand-outs via NOGG. Mindfulness en Coaching.
Coaching en massage: een krachtige combinatie Sonnevelt Opleidingen.
In de Oosterse geneeskunst is de combinatie van coaching en massage wel heel logisch. De meeste coaching en massage-praktijken gaan dan ook uit van een Oosterse, holistische benadering van het lichaam. Een benadering waarbij de combinatie van coaching en massage juist een krachtige mix kan zijn.
Ananta opleiding tot holistisch coach therapeut De Betere Wereld.
Ananta Opleidingen is een erkende 4 jarige HBO opleiding tot holistisch coach en therapeut. De aangeboden lessen zijn breed van opzet en bevatten technieken en methoden uit diverse therapeutische stromingen. In de eerste twee lesjaren worden de vakken regressietherapie, energetisch werk, chakra en archetypische psychologie, reflectie en integratie, communicatie, lichaamsgerichte therapie en ademwerk aangeboden. Vanaf het derde jaar wordt dit uitgebreid met medische basiskennis, coaching en loopbaanbegeleiding, sociologie en transformatiemanagement.

Contacteer ons