Op zoek naar opleiding coaching en psychologie?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     opleiding coaching en psychologie
 
Kies voor een cursus psychologie en coaching LOI.
De toepassing van psychologie en coaching is zeer breed. Na een opleiding in dit vakgebied kun je werken bij bedrijven, in het onderwijs, de gezondheidszorg of jeugdhulpverlening. Ook starten als zelfstandige is een mogelijkheid. Waar je ambities ook liggen, de LOI heeft voor jou een passende opleiding.
Psychologie en coaching opleidingen ISBW.
Interesse om je verder te ontwikkelen op het gebied van Psychologie? Bekijk het complete aanbod opleidingen Psychologie. Of wil je je verdiepen in coaching? Bekijk alle Coachingopleidingen. Psychologie en Coaching in deeltijd. Werk je en wil je een opleiding naast je werk volgen?
In welke opleiding staan psychologie en coaching centraal? Springest.
In welke opleiding staan psychologie en coaching centraal? Vraag gesteld door heer/mevrouw Hesterman.: Onderwerp: Ik zoek een opleiding waarin psychologie en coaching centraal staan. Motivatie: Ik wil mensen die vastlopen begeleiden en sturen om de kern van hun valkuilen te spiegelen en te ontdekken.
Counseling en coaching.
Volg de opleiding Stresscounselor en bied cliƫnten professionele hulp bij stress en burn-out. Thuisstudie, duur 10 maanden. Dit studiepakket voorziet u van alle kennis om mensen met een verslaving op verantwoorde wijze te begeleiden. Thuisstudie met instructie-dvd. Duur 10 maanden. Counseling en coaching. Psychologie en pedagogiek.
Opleiding Coaching en Psychologie volgen? Scheidegger Opleidingen.
En een opleiding van Scheidegger vormt daarbij een mooie opstap. Scheidegger Opleidingen biedt je een ruime keuze coaching en psychologieopleidingen, zoals de MBO-opleidingen Onderwijs en Didactiek, en Onderwijsassistent, de Basisopleiding Psychologie, en de HBO-opleidingen Kinder en Ontwikkelingspsychologie, Loopbaancoach, en Organisatiepsychologie.
Opleiding Psychologie Coaching Cursussen Psychologie Coaching NHA.
Bij de NHA heb je de keuze uit meerdere cursussen op het gebied van psychologie en coaching. Denk bijvoorbeeld aan Mindfulness, Kindercoach, Parapsychologie of Bedrijfspsychologie. Doorgrond de psyche van de mens en help coach anderen waar mogelijk. Arbeids en Organisatiepsychologie.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Benieuwd welke opleiding in psychologie en coaching het beste bij je past? Bij vrijwel alle opleidingen kun je gratis het lesmateriaal inzien. Ga snel naar de opleiding van je keuze en vraag daar de proefles aan. Je ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail.
HBO Leergang Psychologie en Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Heeft u voor alle onderdelen een voldoende beoordeling behaald, dan ontvangt u het NCOI-diploma HBO Leergang Psychologie en Coaching. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 2 jaar.
Psychologie en Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Meest bekeken Psychologie en Coaching. HBO Bachelor Toegepaste Psychologie. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding. Bekijk deze opleiding. HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding. 6 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Bachelor Toegepaste Psychologie specialisatie Kinderpsychologie en pedagogiek. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding.

Contacteer ons