Meer resultaten voor master opleiding coaching

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     master opleiding coaching
 
Master in Executive Coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
De tweede route is voor mensen die op zoek zijn naar een geaccrediteerde Master in Science en ook breder ge├»nteresseerd zijn in de bedrijfskundige context waarin veel van onze cli├źnten werken. Deze deelnemers kunnen na afronding van de PGO Executive Coaching of de PGO Executive Teamcoaching doorstromen naar de parttime opleiding Bedrijfskunde van de VU zie.
Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Masterclass 2 Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master. Bekijk deze opleiding. 3 maanden Masterclass. Masterclass Psychologie en Coaching.
Opleiding: Masteropleiding Counseling en Coaching Springest.
Prachtige" opleiding en fijne trainers! De combinatie enneagram en transactionele analyse is een mooi uitgangspunt voor counseling en coaching. NLP technieken en interventies die ook in de opleiding aan bod komen, maken het geheel compleet." Prachtige" opleiding en fijne trainers!
Erkende NLP Coach opleiding is een unieke kans UNLP.
Een vergevorderd vaardigheden en mentorschap programma voor hen die een verschil willen maken in het leven van jezelf en anderen. De NLP Coach IANLP opleiding voorheen NLP Master Coach is een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen tot het hoogste niveau van life coaching.
Master Organisatie Coaching De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding. Na de opleiding. Den Haag, Poseidon. Les op donderdag van 0930: 1630: uur. Startdatum: 13 september 2018. 15.950 ineens, 16.450 in termijnen. Master of Arts. Lees meer over. Voor de opleiding. Meld u aan voor deze opleiding.
5 Master Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Master Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Duur lang kort. Duur kort lang. The Energy Project One-on-One Coaching Your challenge: You have a sense that there is a better way to engage with the world, both personall. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: excl. group Maximaal 10 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 10 6 uren WO Opleiderscore: star 85, The Energy Project NL heeft een gemiddelde beoordeling van 85, uit 2 ervaringen. Tijdens deze serie van coaching gesprekken gaan we je persoonlijke ontwikkeling versnellen. Aan de slag met actuele thema's' op een diepgaand. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 1 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding.
Executive coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Certificerig en vervolg programma, master in executive coaching. De postgraduate opleiding Executive Coaching aan de Vrije Universiteit leidt op tot een door de VU erkend diploma. Na succesvolle afronding van het programma kunnen deelnemers drie routes volgen naar de Master in Executive Coaching.
Masterclass Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
U volgt dit programma dan met een omvang van 6 EC studiepunten binnen de geaccrediteerde opleiding Master Management, Cultuur en Verandering MCC specialisatie Coaching. Zie LevenLangLerenKrediet LLLK voor meer informatie. Bent u hoger opgeleid en wilt u uw inzicht en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van coaching?
Masteropleiding Counseling Coaching Enneagram en TA Corael Opleidingen.
Het laatste blok van de opleiding wordt afgesloten met een onderdeel waarin de deelnemers hun leerervaringen gestalte geven. Wanneer alle blokken zijn gevolgd, de jaaropdracht is gemaakt en het afsluitende onderdeel voldoende is gehonoreerd, ontvang je het certificaat voor de Masteropleiding Counseling Coaching.
Opleiding tot Master Coach.
OPLEIDING MASTER COACH. Opleiding tot Master Coach. Data en locatie. Na de opleiding Master Coach heb je niet geleerd voor coach maar ben je coach. Deze coachopleiding duurt 2 jaar. In het eerste jaar volg je de opleiding Coach Practitioner voorheen Coaching Basics.

Contacteer ons